Header_gerealiseerd-werk.jpg

Zo werken wij

Bij Confide Bouw geloven we in maatwerk en flexibiliteit. Jij bepaalt hoe wij jou het beste kunnen helpen. Kies zelf tussen regiebasis of een vaste aanneemsom voor je project. Twijfel je? Geen zorgen. Neem contact met ons op, en samen kijken we naar de ideale aanpak die perfect aansluit bij jouw wensen en projectbehoeften.

Regiebasis_2

Transparant bouwen

Bij Confide Bouw heeft u de keuze om te werken op regiebasis, waarbij de begroting als richtprijs fungeert. Samen met de opdrachtgever voeren we werkzaamheden uit, waarbij alle offertes en facturen transparant worden gepresenteerd. Op deze manier heeft de opdrachtgever volledig inzicht in de inkoopvoor- en nadelen, waardoor gezamenlijk weloverwogen keuzes kunnen worden gemaakt.

Vaste-aanneemsom_2

Prijszeker bouwen

Bij Confide Bouw bieden we de mogelijkheid om projecten uit te voeren met een vaste aanneemsom. Hierbij wordt het werk tegen een vooraf overeengekomen prijs uitgevoerd, waardoor u als opdrachtgever vooraf duidelijkheid heeft over de kosten. Met deze transparante aanpak streven we naar helderheid en zekerheid gedurende het gehele bouwproces.

Confide-advies_2

Advies nodig?

Bij Confide advies kunt u rekenen op praktische ondersteuning voor al uw (ver)bouwplannen, van idee tot realisatie. Met een uitgebreid netwerk en samenwerking met deskundige partijen bieden wij betrouwbare diensten, variƫrend van tekenwerk en constructieberekeningen tot het regelen van vergunningen. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een groot bouwproject, wij staan klaar om u optimaal van dienst te zijn.