Header_over-ons_600px.jpg

Over Confide Bouw

Maarten Nieuwenhuis

Sinds mijn twintigste ben ik voornamelijk actief in de bouw. Als projectmanager vind ik het geweldig om een nieuw concept of idee op te stellen. Ik houd van veranderingen, improviseren en het vinden van innovatieve oplossingen. Daarbij levert een goede discussie vaak nieuwe inzichten op.

De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen in een breed werkveld actief te zijn. Als werkvoorbereider en projectleider binnen de bouw en als projectleider bij een internationale ontwikkelingsorganisatie. Als het gaat om het organiseren van projecten heb ik vanuit beide branches veel geleerd. Dingen die nu dagelijks toepasbaar zijn in ons bedrijf.

In alles wat ik doe wil ik mijn volle verantwoordelijkheid nemen. Ik houd van openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid, Bijbelse waarden waarop ik aanspreekbaar ben. Samenwerken betekent voor mij dat een ieder doet waar hij/zij goed in is, want als we onze kennis bundelen dan krijgen we het beste eindresultaat. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!

Jan Grevengoed

Sinds mijn zeventiende werk ik actief in de bouw, met 19 jaar ervaring en diverse rollen, van leerling timmerman tot voorman metselaar bij bouwbedrijf van Middendorp. Daarnaast heb ik met een avondopleiding mijn aannemerspapieren gehaald. Vanaf 2018 ben ik zelfstandig verder gegaan als Grevengoed bouw en metselwerken, waarna ik in 2023 samen met Maarten verder ben gegaan onder de naam Confide. Ik hecht waarde aan technische vaardigheden, duurzame klantrelaties en samenwerkingen. 

Mijn enthousiasme voor bouw en buitenwerk op de bouwplaats komt tot uiting in mijn streven naar klanttevredenheid en het leveren van uitstekende resultaten. Eerlijkheid en efficiĆ«ntie vindt ik erg belangrijk en ik geloof sterk in samenwerking met klanten en betrokken partijen om hoogwaardige projecten te realiseren.

Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen in de bouwsector waar mijn ervaring en toewijding kunnen bijdragen aan succesvolle projecten.

Maak kennis met ons team

Gerard.jpg
Gerard van Veldhuizen
Metselaar
Arend
Arend Hollemans
Timmerman
__.png
Margred.jpg
Margred Vlastuin
Administratie
Julia
Julia van Pommeren
Marketing & content designer
_.jpg
Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk onze vacatures!

Volg ons!

Volg ons op de socials en blijf op de hoogte van nieuwe projecten, nieuws en vacatures!